maandag 15 december 2014

Bedankt!

Op mijn verjaardag werd ik onverwachts verrast met een prachtige bos rozen. Gekregen van de hulp van mijn moeder. Had natuurlijk absoluut niet gehoeven, maar ik heb enorm genoten van de prachtige rozen.
Om haar te bedanken wil ik haar een zelf gemaakt kaartje geven. Bij Marianne Design is de nieuwe challenge: maak een label met Marianne Design stempel/afbeelding.

Als basis heb ik gekozen voor het ontzettend leuke label van Dutch Doobadoo. De gebruikte materialen van Marianne Design zijn:
Design papier Eline's Flowerz
EC0107
EC0147
COL1350
LR0132
CR1225

Afgewerkt met wat bloemetjes die ik nog had liggen.


zaterdag 13 december 2014

It's a girl!

Zoals als gezegd moest er ook nog een meisjestuk kaartje komen.  De moeder was er heel erg blij mee.


maandag 1 december 2014

It's a boy!

Er zijn twee vriendinnetjes bevallen, een van een jongetje en een van een meisje. Dat betekent kaartjes maken! Hier beneden vind je de kaart voor het jongetje,  die voor het meisje moet ik nog gaan maken.



voor deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:

- Dutch Doobadoo Shape art label mirror
- wit papier met linnen structuur
- kraft papier
- AK0053 (knipvel Eline's nursery 1)
- CR1254
- LR0307
- LR0217
- EC0107
- zelf gemaakt label

Met deze kaart wil ik graag mee doen aan de challenge bij Marianne Design: een creatie in wit en kraft

zaterdag 22 november 2014

Happy birthday Princess!

Bij Cards & Scrap is een nieuwe schets, met vlaggetjes! Super leuk natuurlijk en een mooie gelegenheid om mijn ballerina/prinsessen stempel te gebruiken.


Dit is de schets:





En dit is wat ik er van heb gemaakt:






Ik weet nog niet naar wie ik hem opstuur, maar het is altijd handig om een kaartje achter de hand te hebben.

zaterdag 1 november 2014

Voor Oma

Omdat mijn omaatje donderdag jarig was moest en natuurlijk een kaart gemaakt worden. Op cards en scrap is een leuke challenge, dus deze twee wilde ik graag combineren.
Ook wilde ik graag mijn nieuwe Dutch Doobadoo mal gebruiken, daar heb ik de basis van de kaart mee gemaakt. Dit is het resultaat geworden:


 photo DSCN2437.jpg

zaterdag 18 oktober 2014

Oehoe! Je bent Jarig!

Uiltjes zijn op dit moment grote favoriet, als decoratie voor in huis maar ook op kaarten. Daarom wilde ik erg graag mee doen met de challenge bij Marianne Design : maak een kaart met een uiltje.
Bij AnMa creatief is de challenge om een kaart in een niet standaard vorm te maken. Een huisje en uitje zijn voor mijn een perfecte combinatie en daar is deze vrolijke kaart uitgekomen.


donderdag 11 september 2014

Mijn allereerste blog

Na lang twijfelen ben ik toch maar een blog gestart. Ik vind het heel erg leuk om de blogs van anderen te bekijken en zo inspiratie voor nieuwe kaarten op te doen, dus misschien vinden anderen het ook leuk om een kijkje bij mij te nemen. Doe dat dus gerust en als je het leuk vind kun je een berichtje achterlaten!